Kwaliteitsvol Kempens vakmanschap

Over ons

Ervaren partner voor funderingstechnieken en beschoeiingen

Met de grootste zorgvuldigheid en toewijding plaatsen wij voor uw bouwproject de nodige bouwputbeschoeiingen of passen wij de gewenste funderingstechnieken toe. Als algemene aannemer kan u ons inschakelen voor een brede waaier aan bouwprojecten in heel Vlaanderen. In vele gevallen werken wij op startende werven voor ondergrondse parkeergarages en kelders onder appartementsgebouwen en winkels.

Zelden gaan wij op vlak van funderingstechnieken of beschoeiingen een technische uitdaging uit de weg.

Vier ervaren teams

Wij beschikken over vier teams van stielmannen met allemaal jarenlange ervaring. Deze worden aangestuurd door een projectleider en een ingenieur in grondmechanica en ondergrondse stabiliteit. Wij werken steeds volgens een vaste werkwijze.

Onze funderingstechnieken

Onze teams focussen zich 100% op bouwputbeschoeiingen en funderingstechnieken:

Modern machinepark

Met het oog op een correcte en veilige uitvoering van de gewenste funderingstechnieken of beschoeiingen beschikken wij over het nodige modern materieel. De laatste jaren investeerden we fors in de uitbouw van ons machinepark.

Afspraak is afspraak

Dankzij onze vier teams en het familiaal karakter van ons bedrijf garanderen wij maximale flexibiliteit. U wil dat de funderingstechnieken snel starten? Geen probleem. Respect voor de afgesproken start- en opleveringsdata vormt het fundament van onze aanpak.

Scherpe prijzen, heldere facturatie

Ontdek alles over onze prijzenpolitiek en de garanties voor een heldere facturatie.

Interesse in een samenwerking voor een correcte uitvoering van funderingstechnieken of plaatsing van beschoeiingen op uw werf? Stuur ons vrijblijvend alle gegevens voor uw bouwproject en ontvang binnen de 7 dagen een volledige offerte.

FST Funderingstechniek

Beyntel 5
(GPS: Neringstraat)
2360 Oud-Turnhout
Tel: +32 (0)14/44 29 44
Fax: +32 (0)14/47 94 12
info@fstfunderingstechniek.be
Ond.nr: BE 0806.801.062

Zelf een bouwproject in het vooruitzicht? Offerte