Uw specialist in putfunderingen

Putfunderingen of diepfunderingsputten zijn eenvoudig gesteld cilindervormige betonnen palen die we nog voor het uitgraven van de bouwput op een rij in de grond plaatsen om de funderingen van het bouwproject te vormen. Verschillende diameters en dieptes zijn bij putfunderingen mogelijk.

Hoe wordt een putfundering aangebracht?

De diepfunderingsputten worden eerst uitgegraven door een hydraulische graafmachine met een ronde grijper. Als de grond te weinig cohesie bevat, stutten we de funderingsput met een stalen koker.

Eens de gewenste diepte bereikt, storten we de funderingsput vol met beton. Tijdens het betonneren trekken we de stalen koker opnieuw uit de put. In sommige omstandigheden – bijvoorbeeld bij het plaatsen van diepfunderingsputten langs gevels van oude gebouwen – laten we de stalen kokers als verloren bekisting achter in de grond.

Putfunderingen kunnen we enkel aanbrengen in droge grond, waardoor voorafgaandelijk bronbemaling van de werf noodzakelijk is.

Meer informatie over onze aanpak voor het plaatsen van putfundering op uw werf? Lees meer over onze aanpak.

Interesse in onze prijzen voor het plaatsen van putfundering? Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen de 7 dagen ontvangt u ons aantrekkelijk prijsvoorstel.

FST Funderingstechniek

Beyntel 5
(GPS: Neringstraat)
2360 Oud-Turnhout
Tel: +32 (0)14/44 29 44
Fax: +32 (0)14/47 94 12
info@fstfunderingstechniek.be
Ond.nr: BE 0806.801.062

Zelf een bouwproject in het vooruitzicht? Offerte